Language
office@cigota.rs +381 (0)31 597 597

Predavanja:
Profesor fizičke kulture: "Značaj fizičke aktivnosti na zdravlje čoveka", koliko je fizička aktivnost bitna za zdravlje čoveka i kako da korisnici Programa nastave svoju aktivnost po povratku kući. 
Lekar: "Gojaznost , uzroci, posledice i lečenje", šta je u stvari gojaznost, zašto je ona pogubna po zdravlje i kako se promenom načina života može rešiti ovaj problem. 
Dijetetičar i nutricionista: "Pravilna ishrana"  -  šta sve podrazumeva pravilna ishrana, vrsta hrane, način pripremanja obroka, broj obroka, vremenski razmak između obroka.
Odrzavaju se i psiholoske radionice sa korisnicima programa, a postoji mogućnost individualnih savetovanja.

MISIJA: Posvećenim i motivisanim radom svih zaposlenih i kontinuiranim usavršavanjem kadrova, podižemo nivo medicinskih, zdravstveno-rekreativnih i turistićkih usluga. Uz infrastrukturna ulaganja u poboljšanje smeštajnih kapaciteta, medicinske opreme, kabineta i pratećih sadržaja Specijalna bolnica “Čigota” se prezentuje kao referentna ustanova za bolesti štitaste žlezde i metabolizma u širem regionu. Stalnim podizanjem kvaliteta ostalih usluga stremimo povećanju ukupnog profita.

VIZIJA: Formiranje savremenog evropskog dijagnostičkog i rehabilitacionog centra kao i evropskog tiroidološkog centra. Potenciranje na najboljem medicinskom programu lečenja gojaznosti, savremenom wellness centaru. Sve navedeno treba da je u sklopu visokokvalitetatne zdravstveno-turističke ustanove, koja bi po svojim sadržajima bila jedinstvena u ovom delu Evrope.
 

Copyright © 2003 - 2018. Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i metabolizma . ČIGOTA Zlatibor . Realizacija Radionica KRUG

Scroll to Top